Zakelijke Klant?

PinksterVoordeel! (t/m 24 mei)

Zie producten

Profiteer Tijdelijk van Stapelkortingen!

Arnon Hoog

jul 19, 2023

Opzoek naar akoestische wandpanelen? Zoek niet verder, want Woodpaneel heeft de perfecte oplossing voor je! En het beste nieuws is dat je momenteel kunt profiteren van een tijdelijke stapelkorting op onze akoestische wandpanelen. Of je nu een kantoor, een studio, een restaurant of je huis wilt bekladden met akupanelen, onze panelen zullen zeker aan je behoeften voldoen!

Bij Woodpaneel begrijpen we het belang van zowel esthetiek als het akoestische vermogen. Onze akoestische wandpanelen, ook wel bekend als akupanelen, bieden een combinatie van prachtig houten design en effectieve geluidsabsorptie. Deze panelen zijn speciaal ontworpen om de nagalm in de ruimte te verminderen, waardoor een betere geluidskwaliteit en een aangenamere akoestiek ontstaat.

Wat nog beter is, is dat we momenteel een speciale stapelkorting aanbieden op onze akoestische wandpanelen. Vanaf slechts €84,90 kun je akoestische wandpanelen van topkwaliteit bemachtigen. Maar wacht, er is meer! Naarmate je meer panelen koopt, wordt de korting per paneel steeds hoger!

Hier is hoe de stapelkorting werkt:

  • - Koop 2 tot 3 panelen en ontvang €20,00 korting per paneel.
  • - Koop 4 tot 5 panelen en ontvang €27,00 korting per paneel.
  • - Koop 6 tot 8 panelen en ontvang €31,00 korting per paneel.
  • - Koop 9 of meer panelen en ontvang €35,00 korting per paneel.

Deze stapelkorting is een geweldige kans om je ruimte te transformeren zonder je budget te overschrijden. Of je nu een kleine ruimte wilt verbeteren met een paar panelen of een grote zaal wilt aanpakken met een complete wandbekleding, onze prijzen en kortingen maken het mogelijk om de akoestische oplossing te creëren die je nodig hebt.

Als het gaat om akoestische wandpanelen, is het behoud van hun kleur en kwaliteit essentieel. Bij Woodpaneel begrijpen we deze behoefte en hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste panelen krijgen die lang meegaan. Onze akoestische wandpanelen zijn voorzien van een speciale UV-coating die hen beschermt tegen verkleuring door zonlicht, luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen.

Profiteer nu van de tijdelijke stapelkorting en creëer een ruimte die zowel visueel aantrekkelijk als akoestisch uitstekend is. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts beperkte tijd geldig!

Vraag

Stel een vraag