Zakelijke Klant?

Bestel een Sample-Kit en ontvang een kortingscode voor extra korting op je gehele bestelling! (geldig t/m 4 maart)

Zie producten

Dit zijn onze voordelen

Prijs/Kwaliteit 

Door onze lange ervaring in de akoestische panelen. Hebben wij in de jaren de beste kwaliteit kunnen ontwikkelen met onze leverancier. Zo hebben wij ook het gehele proces in eigen hand. Hierdoor zijn we er altijd zeker van dat kwaliteit, voorraad en prijs altijd optimaal is.

Onze Unieke Voordelen

Standaard Coating

In tegenstelling tot andere aanbieders worden onze akupanelen standaard twee laags gecoat! Niet alleen zorgt deze coating dat de houtnerven meer spreken, ook zijn onze houten wandpanelen hierdoor optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Ook zit er een UV-bescherming verwerkt in de coating waar onze akoestische panelen mee zijn behandeld.

Hoge Klanttevredenheid

Doordat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben kunnen wij vol trots vermelden dat wij inmiddels al meer dan 6500 tevreden klanten in Nederland, Duitsland en België van onze akoestische wandpanelen hebben voorzien! Dit resulteert in een score van 4,8 op Trustpilot! Graag bieden wij jou ook onze kwaliteiten aan, bekijk onze kwaliteit via een sample of kom gezellig langs in onze showroom.

Snelle Levering

Wij pakken alle bestellingen zelf in en versturen deze allemaal vanuit ons magazijn in Pijnacker. Wij hebben een vaste koeriersdienst en chauffeurs die de houten wandpanelen altijd netjes en tijdig binnen 1 tot 2 werkdagen afleveren!

Op Maat Zaag Service

Grote kans dat jouw woning niet precies 260cm hoog is. Met onze op maat zaag service kunnen wij jouw gewenste hoogte perfect op maat zagen. Zo heb je altijd de perfecte lengte en kan je meteen aan de slag.

Lange Akupanelen

Woodpaneel biedt in tegenstelling tot andere aanbieders langere akupanelen aan. Niet alleen wordt er hierdoor een strakker eindresultaat geboden, ook ben je hier een stuk voordeliger mee uit! De houten wandpanelen van Woodpaneel hebben een standaardafmeting van 260 x 52cm of 290 x 52cm.

Montageservice

Woodpaneel begrijpt dat je het montagewerk niet altijd zelf kunt doen. Het vakkundige team van Woodpaneel plaatst daarom dus ook graag jouw akoestische wandpanelen bij jou thuis! Hiermee biedt Woodpaneel niet alleen een montageservice aan, ook garandeert dit een perfect eindresultaat!

Advies Op Maat

Wij helpen je graag uit de brand! Met onze kennis over akupanelen kunnen we gezamenlijk de beste plek voor jouw akoestische wandpanelen bekijken! Dit kan zowel op het gebied van galm als voor het esthetische gedeelte! Onze professionals adviseren je ook graag voor het opmeten van je wand of andere zaken. Kortom, Woodpaneel staat voor je klaar!

Kwaliteit

Wij streven ernaar onze woodpanelen van de beste kwaliteit te voorzien!

Onze Kwaliteit

Eigen Showroom

Ben je er nog niet helemaal over uit? Geen zorgen, neem een kijkje in onze showroom en ervaar onze akoestische panelen met eigen ogen!

Maak een afspraak
Vraag

Stel een vraag