Zakelijke Klant?

PinksterVoordeel! (t/m 24 mei)

Zie producten

Stevige Tafels

www.stevigetafels.nl

Woodpaneel

www.woodpaneel.nl

Buitenpaneel

www.buitenpaneel.nl

Even Voorstellen

Van jongs af aan heeft Pascal passie gehad voor hout en meubilair. Zo is hij 8 jaar geleden tijdens zijn opleiding allround ondernemer het klusbedrijf Stevige Tafels begonnen. In de schuur bij zijn ouders was hij dag in dag uit bezig om de mooiste tafels, tv-meubels en salontafels te maken. 8 jaar later kan er gezegd worden dat Stevige Tafels is gegroeid tot een succesvol en gezond bedrijf, inclusief eigen werkplaats en showroom!

Maar daar houdt het niet bij op!

Zijn jongere broer Nick bezorgd sinds dat hij zijn rijbewijs heeft binnengehaald de meubels zodat er zeker weten een fatsoenlijke bezorging plaatsvindt. De vele opdrachten die Stevige Tafels de afgelopen 8 jaar heeft uitgevoerd, hebben Pascal en Nick heel wat ideeën en ervaringen opgeleverd. 

Zo kwamen ze vaak langs verschillende woningen tijdens het bezorgen van hun handgemaakte meubilair. Dit verbreedde de horizon van de broers op het gebied van interieur. De passie en liefde die Pascal heeft voor hout en interieur hebben hem de inspiratie gegeven om samen met zijn broer Nick Woodpaneel op te zetten, een idee van de broers om de kunst van het interieur aan te sterken door middel van warme en landelijke sferen.  

Vraag

Stel een vraag