Zakelijke Klant?

PinksterVoordeel! (t/m 24 mei)

Zie producten

Verzenden en retourneren

Om er zeker van te zijn dat onze akupanelen ten alle tijden spoedig en schadeloos worden bezorgd bij de klant hebben we bewust voor onze logistieke partner NesParcel gekozen. NesParcel is gespecialiseerd in zware/grote pakketten en garandeert dat de pakketten tiptop in orde bij de klant worden afgeleverd! NesParcel levert in zowel Nederland als België.

In het geval van een retourzending plannen wij gezamenlijk met de klant een ophaaldatum in zodat NesParcel vervolgens de artikelen bij de klant thuis komt ophalen. Dit scheelt de klant weer een hoop gesjouw!

Zo nu en dan bezorgen wij onze producten ook zelf met onze Woodpaneel-bus! Wanneer het voor ons goed uitkomt de pakketten zelf te bezorgen bij de klant leveren wij deze zorgvuldig af zodat je gegarandeerd bent van onze Woodpaneel-zekerheid!Garanties verzending en bezorging

Welke garanties krijg je bij onze verzending?Voordelen NesParcelRetourneren van je bestelling

Ik wil mijn bestelling retourneren, wat nu?

Let op: Wij brengen altijd €120 retourkosten in rekening.

Uitzonderingen op retourneren

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd, zie onderstaand deze producten:

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te controleren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan de klant doorberekenen. Behandel het product dus ten alle tijden met zorg en zorg ervoor dat deze in geval van een retour goed is verpakt.

Vraag

Stel een vraag