Zakelijke Klant?

Flinke kortingen t/m 21 juni!

Zie producten

Hoge kwaliteit

Woodpaneel staat voor kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen! Zo zoeken wij doormiddel van onze jarenlange ervaring binnen de houtindustrie zorgvuldig de materialen voor onze akoestische panelen uit zodat er gegarandeerd een mooi, stevig en duurzaam eindproduct wordt aangeboden!

Onze kwaliteit ervaren?
Bestel dan onze samplekit of kom langs in de showroom!

Verbeterde akoestiek

Onze akoestische panelen zorgen ervoor dat galm in jouw woning verleden tijd is. De houten wandpanelen verbeteren namelijk akoestiek waardoor de nagalm in een ruimte aanzienlijk afneemt! 

Duurzame onderneming

Woodpaneel werkt enkel met gekeurde leveranciers samen en besteed veel aandacht aan het verduurzamen van zowel de productie als het gehele proces en de werkruimte. Zo beschikken onze akupanelen over gerecycled PET-vilt en wordt er geen wegwerpplastic gebruikt op de werkvloer. Bovendien wordt het elektriciteit van onze werkruimte duurzaam opgewekt!

Schuine kanten

De hoeken van onze akoestische wandpanelen zijn lichtelijk afgeschaafd. Dit houdt in dat de houten wandpanelen geen scherpe hoeken heeft. Dit geeft niet alleen een chiquere uitstraling aan onze akupanelen, ook voorkomt dit splinters en gevaarlijke situaties. Dat is wel zo fijn voor de kids onder ons! 

Montageservice

De akoestische wandpanelen van Woodpaneel zijn gemakkelijk te monteren. Zo kies je er zelf voor om de houten wandpanelen via kit of schroeven aan de wand te monteren! Ook kunnen onze akupanelen gemakkelijk worden gedemonteerd (alleen als deze via schroeven aan de wand zijn gemonteerd). Dit bied je de mogelijkheid aan om de akoestiche panelen altijd een andere plek te geven! Dit kan al vanaf 8 woodpanelen.

Vraag

Stel een vraag