Zakelijke Klant?

Stapelkorting bij Woodpaneel - Hoe meer panelen, hoe lager de prijs!

Zie producten

Oktobermaand woonmaand, akupanelen vanaf €79,90!

Arnon Hoog

okt 1, 2023

Oktober Woonmaand: Profiteer van Geweldige Aanbiedingen op Akoestische panelen!


Oktober is altijd een bijzondere maand voor liefhebbers van interieurdesign. Het is de tijd van het jaar waarin we ons huis willen opknappen, gezelligheid creëren en ons klaarmaken voor de gezellige wintermaanden die voor de deur staan. Bij Woodpaneel begrijpen we dit verlangen naar een gezellige en sfeervolle woning, en daarom vieren we dit jaar Oktober Woonmaand met een speciale actie op onze akoestische panelen!

Vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober 2023 bieden we onze klanten een onweerstaanbare kans om hun huis te transformeren met hoogwaardige akoestische panelen. Of je nu een thuiswerker bent die een stille werkruimte nodig heeft, een liefhebber van geluidskwaliteit of gewoon iemand die van een rustgevende sfeer houdt, onze akupanelen bieden de perfecte oplossing. En tijdens Oktober Woonmaand zijn ze nu nog aantrekkelijker geprijsd!



Speciale Aanbieding voor Oktober Woonmaand


Bij Woodpaneel willen we ervoor zorgen dat onze klanten de kans krijgen om hun ruimtes te verbeteren met hoogwaardige akoestische panelen zonder hun budget te overschrijden. Daarom introduceren we tijdens Oktober Woonmaand een unieke actie:

    Tot en met vijf panelen (260cm) voor slechts €84,90 per paneel: Of je nu een enkele ruimte wilt opfrissen of een kleinere woning hebt, deze aanbieding maakt het gemakkelijk om te profiteren van akoestische optimalisatie.

    Alles boven de vijf panelen (260cm) voor slechts €79,90 per paneel: Voor degenen die groots denken en meerdere ruimtes willen verbeteren, bieden wij een nog aantrekkelijkere prijs voor extra panelen. Hoe meer panelen je bestelt, hoe meer je bespaart!

    Voor onze XL Akupanelen (290cm) geldt: Tot 10 akupanelen betaal je €109,90 per paneel. Wanneer je 10 of meer akupanelen besteld betaal je €104,90 per paneel.

Onze akoestische panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur. Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling wilt of juist een warme en uitnodigende sfeer wilt creëren, onze panelen passen naadloos in elke ruimte.



Waarom Kiezen voor WoodPaneel?


Bij Woodpaneel hebben we een passie voor hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze akoestische panelen zijn ontworpen om niet alleen geluid te absorberen en de akoestiek te verbeteren, maar ook om een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan je interieur te zijn. Hier zijn enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen:

    Hoogwaardige Kwaliteit: Onze panelen zijn vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid, zodat ze lang meegaan.

    Maatwerk Opties: We bieden maatwerkopties zodat je de panelen kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

    Milieuvriendelijk: We streven naar duurzaamheid en gebruiken materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

    Uitstekende Klantenservice: Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste panelen en beantwoordt graag al je vragen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om je huis te upgraden tijdens Oktober Woonmaand en profiteer van onze geweldige aanbiedingen op akoestische panelen. Of je nu een enkele ruimte wilt verbeteren of een grootschalige renovatie plant, Woodpaneel heeft de oplossing voor jou.

Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en om je bestelling te plaatsen. Verander je huis in een oase van rust en stijl met Woodpaneel tijdens Oktober Woonmaand!

Opmerking: Deze aanbieding is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 31 oktober 2023 en is onderhevig aan voorwaarden. Neem contact met ons op voor details en bestellingen.

Vraag

Stel een vraag