Zakelijke Klant?

Stapelkorting bij Woodpaneel - Hoe meer panelen, hoe lager de prijs!

Zie producten

De Gloednieuwe Geborstelde akupanelen

Nick Fransen

mei 26, 2023

Houten wandpanelen zijn tegenwoordig razend populair. Ze geven een warme uitstraling aan elke ruimte en verbeteren ook nog eens de akoestiek! Maar als je op zoek bent naar iets dat net dat beetje extra heeft, dan zijn de gloednieuwe geborstelde wandpanelen van Woodpaneel misschien wel wat voor jou.

Bij deze geborstelde akupanelen is de houten lattenwand geborsteld met een staalborstel, waardoor deze een nóg robuustere uitstraling heeft gekregen! Dit borstelen zorgt ervoor dat de nerf van het hout extra benadrukt wordt en het oppervlak een mooie textuur krijgt. Dit maakt de wandpanelen niet alleen visueel interessanter, maar ook meer tastbaar!

Een ander voordeel van de geborstelde akupanelen van Woodpaneel is dat ze duurzaam zijn. Door het borstelen worden eventuele zwakke plekken in het hout naar voren gebracht, zodat deze tijdens het productieproces versterkt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat de geborstelde akupanelen beter bestand zijn tegen beschadigingen en langer meegaan!

Net zoals bij de reguliere akupanelen van Woodpaneel zijn de geborstelde akoestische panelewn gemakkelijk te installeren en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Naast hun esthetische en duurzame voordelen, bieden de geborstelde akupanelen van Woodpaneel ook een milieuvriendelijke optie. Het hout dat gebruikt wordt voor de panelen is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er geen schade wordt aangericht aan het milieu en dat er rekening wordt gehouden met de toekomstige generaties. Bovendien zijn de panelen zelf ook recyclebaar, waardoor ze een goede optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame oplossing voor hun wandbekleding. Door te kiezen voor de geborstelde akupanelen van Woodpaneel, voeg je niet alleen stijl toe aan je interieur, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Als je op zoek bent naar iets dat net dat beetje extra heeft, dan zijn de geborstelde akupanelen van Woodpaneel zeker het overwegen waard. Ze bieden niet alleen een visueel interessante toevoeging aan elke ruimte, maar zijn ook duurzaam en gemakkelijk te installeren! Of je nu een rustieke boerderijstijl of een modern industrieel interieur hebt, deze wandpanelen zijn zeker een mooie aanvulling op elke ruimte!

Vraag

Stel een vraag