Zakelijke Klant?

Stapelkorting bij Woodpaneel - Hoe meer panelen, hoe lager de prijs!

Zie producten

Nieuw: Covers voor Akoestische Panelen - Personaliseer je Akupanelen

Arnon Hoog

nov 23, 2023

Personaliseer je Akoestische Panelen met de nieuwe Covers van Woodpaneel!Ben je op zoek naar een manier om je akoestische panelen te transformeren en een unieke uitstraling te geven? Zoek niet verder! Woodpaneel introduceert met trots haar gloednieuwe Covers - een revolutionaire manier om jouw akupanelen te personaliseren en tegelijkertijd een stijlvolle touch toe te voegen aan iedere ruimte!Wat zijn Woodpaneel Covers?


Woodpaneel Covers zijn prachtige decoratieve elementen die eenvoudig kunnen worden bevestigd aan de latten van ieder houten wandpaneel. Deze covers zijn ontworpen om niet alleen de akoestische prestaties te behouden, maar ook om een visuele impact te creëren. Ze zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een evenwicht tussen functionaliteit en esthetiek.Unieke Uitstraling voor Jouw Akoestische Panelen!


Met Woodpaneel Covers krijg je de kans om je akupanelen een unieke en persoonlijke uitstraling te geven. Of je nu kiest voor een moderne, industriële look met Koper of de warme elegantie van Goud, de mogelijkheden zijn eindeloos. De Covers zijn zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen stempel op elke ruimte te drukken.Akoestische Perfectie met Stijl


Niet alleen bieden de Covers een visuele transformatie, maar ze behouden ook de essentiële akoestische eigenschappen van de panelen. Zo plaats je de Woodpaneel Covers enkel op de latten van een houten wandpaneel, hierdoor blijft het vilt, wat het akoestische vermogen met zich meebrengt, onbelemmerd. Geniet van een betere geluidskwaliteit zonder concessies te doen aan stijl.Eenvoudige Installatie, Direct Resultaat!


Een van de meest opwindende kenmerken van de Woodpaneel Covers is de moeiteloze installatie. Met een paar eenvoudige stappen transformeer je jouw standaard akupanelen in gepersonaliseerde kunstwerken. De covers zijn lichtgewicht en vervaardigd met oog voor detail, waardoor je snel en gemakkelijk een opmerkelijke verandering in je ruimte kunt realiseren.Waarom Kiezen voor Woodpaneel Covers?


  • Stijlvolle Personalisatie: Voeg een vleugje luxe toe aan je ruimte met de keuze tussen Koper en Goud.
  • Behoud van Akoestische Kwaliteiten: Geniet van verbeterde geluidsabsorptie zonder concessies te doen aan stijl.
  • Eenvoudige Installatie: Transformeer je panelen in een handomdraai.
  • Duurzaamheid: Gemaakt om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.


Met Woodpaneel Covers ben je niet langer beperkt tot standaard akoestische panelen. Geef je ruimte een persoonlijke touch, behoud de akoestische kwaliteiten en geniet van een unieke esthetiek. Ontdek de mogelijkheden van personalisatie en transformeer je omgeving met Woodpaneel Covers. Ontdek zelf hoe je jouw akupanelen kunt verheffen naar een hoger niveau van stijl en functionaliteit!Vraag

Stel een vraag