Zakelijke Klant?

Lente-kortingen! (geldig t/m 15 april)

Zie producten

De op maat gemaakte eindlat van Woodpaneel!

Arnon Hoog

mrt 15, 2023

Ben jij een perfectionist en stoor jij je er ook zo aan als de houten lattenwand eindigt met het vilt? Geen zorgen, Woodpaneel heeft hier dé oplossing op! De speciaal op maat gemaakte eindlatten van Woodpaneel zorgen ervoor dat jouw akupanelen tot in de perfectie zullen zijn afgewerkt! Niet alleen zorgen de Eindlatten van Woodpaneel ervoor dat de akupaneel zowel begint als eindigt met een houten lat in plaats van vilt, ook zal automatisch de akoestiek in jouw woning nóg meer worden verbeterd!

De eindlatten kunnen gemakkelijk tegen de rest van de houten lattenwand worden geplaatst. Zoals hierboven is vermeld zal er via de eindlat een totaalbeeld ontstaan waarbij de akupanelen met zowel een houten lat beginnen, als eindigen.

Daarnaast bieden eindlatten extra ondersteuning voor de randen van de panelen, waardoor ze steviger in elkaar zitten. Het gebruik van eindlatten is dus essentieel voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke houten lattenwand!

Het mooie aan de eindlatten van Woodpaneel is dat ze perfect op maat kunnen worden gezaagd , zodat ze naadloos passen bij jouw project! Dit is vooral belangrijk bij het monteren van akoestische panelen in ruimtes met onregelmatige afmetingen of bij hoekverbindingen. Door de eindlatten precies op maat te zagen, wordt er een naadloze overgang gecreëerd tussen de houten lattenwand, waardoor het project er netjes en professioneel uit zal zien. Bovendien zorgt dit voor extra stabiliteit en stevigheid van de akupanelen, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking!

Wij zien dat sinds de introductie van onze eindlatten deze bij vrijwel iedere bestelling worden toegevoegd aan het winkelmandje. Wij raden dan ook sterk aan om jouw akupanelen compleet te maken met de eindlatten van Woodpaneel! De eindlatten zorgen er namelijk voor dat de akoestische wandpanelen in jouw project mooi en strak zijn afgewerkt!

Ervaar de magie van de Eindlatten van Woodpaneel zelf, bestel ze nu!

Vraag

Stel een vraag