Zakelijke Klant?

Stapelkorting bij Woodpaneel - Hoe meer panelen, hoe lager de prijs!

Zie producten

Woodpaneel brengt binnen naar buiten

Arnon Hoog

mei 4, 2023

Buitenpanelen: dé nieuwste trend in tuindecoratie

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je tuin klaar te maken voor lange avonden in de buitenlucht. Een van de nieuwste trends op het gebied van tuindecoratie zijn buitenpanelen. Dit zijn wandpanelen gemaakt van een combinatie van kunststof en houtvezel, ook wel bekend als WPC. Woodpaneel heeft onlangs een nieuw product gelanceerd: buitenpanelen. Deze hebben de uitstraling van akoestische wandpanelen, maar zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis.

Buitenpanelen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook zeer praktisch. Ze kunnen worden bevestigd aan je gevel, schutting, tuinhuis en overkapping. Hierdoor creëer je een gezellige en huiselijke sfeer in je tuin, zonder dat het je een fortuin hoeft te kosten. Buitenpanelen zijn namelijk veel goedkoper dan bijvoorbeeld hardhout, terwijl ze wel dezelfde warme en natuurlijke uitstraling hebben.

Maar dat is nog niet alles: buitenpanelen gaan ook nog eens ruim 25 jaar mee, zijn onderhoudsarm, uv-bestendig én gemakkelijk te monteren. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van een prachtige tuindecoratie, zonder dat je er veel omkijken naar hebt. Daarnaast zijn buitenpanelen ook nog eens heel milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen.

Het monteren van buitenpanelen is zeer eenvoudig en kan door iedereen worden gedaan. De panelen zijn licht van gewicht en kunnen met behulp van clips en schroeven aan je gevel, schutting, tuinhuis of overkapping worden bevestigd. Hierdoor kun je gemakkelijk een eigen patroon maken en zo een unieke uitstraling aan je tuin geven!

Of je nu een modern of klassiek huis hebt, buitenpanelen zijn een geweldige manier om je tuin op te fleuren en een gezellige sfeer te creëren. Met hun natuurlijke uitstraling en duurzame kwaliteit zijn buitenpanelen een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben. Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje op www.buitenpaneel.nl en geniet van een prachtige tuin!

Vraag

Stel een vraag