Zakelijke Klant?

Bekijk nu onze december kortingen! Akupanelen vanaf €79,90!

Zie producten

Jarenlang plezier van dezelfde kleur akupanelen

Arnon Hoog

jun 30, 2023

Als het gaat om het creëren van een stijlvolle en functionele ruimte, zijn akoestische panelen een populaire keuze geworden. Deze panelen bieden niet alleen geluidsabsorptie, maar voegen ook een esthetisch element toe aan elke omgeving. Bij Woodpaneel zijn we ons bewust van de uitdagingen die kunnen optreden bij het behouden van de kleur en kwaliteit van deze panelen, je wil immers jarenlang kunnen genieten van je akoestische panelen! Daarom bieden wij dan ook akoestische panelen aan waarmee je jarenlang van dezelfde kleur kunt genieten. Onze geavanceerde UV-coating, die standaard bij de prijs is inbegrepen, maakt onze panelen bestand tegen de schadelijke effecten van verkleuring.

Akoestische panelen, ook wel bekend als akupanelen, zijn tegenwoordig te vinden in verschillende interieurtoepassingen, zoals kantoren, restaurants, conferentiezalen en woningen. Ze bieden niet alleen een uitstekende geluidsabsorptie, maar dragen ook bij aan een aangename en rustige omgeving. Echter, zonder de juiste bescherming kunnen deze panelen na verloop van tijd verkleuren en hun oorspronkelijke uitstraling verliezen.

Bij Woodpaneel begrijpen we het belang van duurzaamheid en streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die jarenlang meegaan. Onze akoestische wandpanelen zijn voorzien van een speciale UV-coating, die een extra beschermingslaag biedt tegen verkleuring. In tegenstelling tot andere aanbieders van akoestische wandpanelen, is deze UV-coating bij Woodpaneel standaard bij de prijs inbegrepen. Hierdoor kan je niet alleen langsdurig genieten van onze akupanelen, ook ben je hiermee nog eens voordeliger uit bij Woodpaneel aangezien de UV-coating standaard bij de prijs zit inbegrepen.

De UV-coating op onze akoestische panelen biedt tal van voordelen. Ten eerste beschermt het de panelen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Ultraviolette straling kan de kleur van onbeschermde panelen namelijk aantasten, waardoor ze binnen enkele weken kunnen verkleuren. Met onze UV-coating ben je er zeker van dat je akupanelen hun oorspronkelijke kleur behouden, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Bovendien zorgt de UV-coating van Woodpaneel ervoor dat de panelen bestand zijn tegen verkleuring door andere omgevingsfactoren, zoals luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de panelen, maar zorgt er ook voor dat ze er jarenlang fris en nieuw uitzien. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervangen of renoveren van je akoestische wandpanelen vanwege verkleuring, wij bieden namelijk akoestische panelen aan waarvan je jarenlang van dezelfde kleur kunt genieten!

Als het gaat om akoestische wandpanelen, is het behoud van hun kleur en kwaliteit essentieel. Bij Woodpaneel begrijpen we deze behoefte en hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste panelen krijgen die lang meegaan. Onze akoestische wandpanelen zijn voorzien van een speciale UV-coating die hen beschermt tegen verkleuring door zonlicht, luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen.

Met de UV-coating van Woodpaneel, standaard inbegrepen bij de prijs, bieden we onze klanten gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid van ons akupanel. Wanneer je kiest voor de houten lattenwanden van Woodpaneel, kan je genieten van hoogwaardige akupanelen die er jarenlang als nieuw uitzien. Investeer vandaag nog in onze akoestische wandpanelen en ervaar de langdurige schoonheid die ze te bieden hebben!

Vraag

Stel een vraag: