Zakelijke Klant?

Flinke kortingen t/m 21 juni!

Zie producten

Akoestische Panelen met Geschaafde Zijkanten

Arnon Hoog

okt 25, 2023

Fijn voor het oog én voor de portemonnee: Akoestische Panelen met Geschaafde ZijkantenBij Woodpaneel begrijpen we dat de juiste akoestische panelen niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moet bieden aan jouw ruimte. Onze akoestische panelen zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, en een van de kenmerken die onze akupanelen onderscheidt, is de zorgvuldig geschaafde zijkanten.De geschaafde zijkanten geven onze akupanelen de uitstraling van 3-laags fineer, terwijl de akoestische panelen beschikken over 1-laags écht houtfineer. Doordat onze akoestische panelen over 1-laags écht houtfineer bestaan, en door de geschaafde zijkanten dezelfde uitstraling hebben als akupanelen voorzien van 3-laags fineer, kunnen wij onze akupanelen voor een stuk voordeliger aan je aanbieden! Let op: veel andere aanbieders van akoestische panelen bieden akupanelen met 3-laags fineer aan. In de meeste gevallen gebruiken zij technisch fineer in plaats van écht houtfineer. Bij Woodpaneel staat kwaliteit hoog in het vaandel, zo bieden wij akupanelen van écht houtfineer aan, lees hier meer over de voordelen van écht houtfineer.

Maar laten we een stap terug doen en het hebben over wat deze geschaafde zijkanten echt betekenen voor jou als klant. Allereerst gebruiken wij écht houtfineer van de hoogste kwaliteit voor onze akoestische panelen, in tegenstelling tot technisch fineer dat vaak door concurrenten wordt gebruikt. Dit betekent dat je bij Woodpaneel altijd verzekerd bent van de authentieke, warme uitstraling van echt hout bij je houten wandpaneel!

Wat deze geschaafde zijkanten nog specialer maakt, is dat ze ons in staat stellen om onze akoestische panelen aan te bieden tegen een voordeliger prijskaartje. Doordat wij hebben gekozen voor geschaafde zijkanten bij onze akupanelen in plaats van een 3-laagse fineer kunnen wij onze akoestische panelen tegen een véél voordeligere prijs aanbieden. Veel partijen die 3-laags gefineerde akupanelen aanbieden gebruiken technisch fineer in plaats van écht houtfineer, lees hier meer over de nadelen van technisch fineer.

Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige akoestische panelen met een ongeëvenaarde esthetiek, zoek dan niet verder. Onze geschaafde zijkanten tillen onze akupanelen naar een hoger niveau en bieden jou een unieke en betaalbare optie voor het creëren van een prachtige houten wandpaneel in jouw ruimte!

Vraag

Stel een vraag