Zakelijke Klant?

Flinke kortingen t/m 21 juni!

Zie producten

B2B Projecten

Woodpaneel is een toonaangevende leverancier van akoestische wandpanelen en alle aanverwante accessoires. Mocht je een projectontwikkelaar of kantoorinrichtingsbureau zijn, of wil je simpelweg een grote hoeveelheid akupanelen zakelijk bestellen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!    

Bij Woodpaneel zijn we toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte akoestische wandpanelen van hoge kwaliteit. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel, dit wordt bevestigd door onze meer dan 6500 tevreden klanten en een Trustpilot score van 4,8! Of je nou een school, restaurant, bedrijf of anneemer bent, wij werken graag met je samen om de beste akupanelen voor jouw behoeften te bieden!  

Zakelijke voordelen

Door een B2B-project bij Woodpaneel aan te vragen, krijg je toegang tot een groot aantal voordelen:

Scherpste prijzen

Woodpaneel biedt zeer concurrerende prijzen waardoor het gemakkelijk is om onze gevelbekleding in te passen in je budget.

Toegewijde ondersteuning

Wij zetten ons graag in om de best mogelijke ondersteuning te bieden aan onze B2B-klanten. Of je nou hulp nodig hebt met productselectie, maatwerk of logistiek, wij zijn er om jou te helpen!

Oplossingen op maat

Woodpaneel begrijpt dat elke klant unieke behoeften en eisen heeft. Daarom bieden wij oplossingen op maat om aan jouw specifieke behoeften te voldoen! Of dat nu aangepaste afmetingen, specifieke kleuren of iets anders betekent, niets is te gek voor Woodpaneel!

Altijd levering binnen een week

Wij beschikken over ruim 6000m2 opslag. Hierdoor hebben wij altijd voorraad beschikbaar waardoor wij ten alle tijden een spoedige levering kunnen hanteren. Ook bieden wij de mogelijkheid om de buitenpanelen meteen te versturen naar jouw klanten, zodat er een nóg snellere levering wordt gehanteerd!

Neem contact op

Hankweg 73, 
2641WV, Pijnacker 
Telefoon:  06-45571450
Mail: info@woodpaneel.nl

Aanvraag Zakelijke klant

Om een B2B-project met Buitenpaneel aan te vragen, vul het formulier in en wij nemen direct contact met je op. We kijken uit naar de mogelijkheid om met je samen te werken en jou te voorzien van de beste én voordeligste gevelbekleding voor je bedrijf of onderneming. Vriendelijk bedankt voor het overwegen van Buitenpaneel!

Vraag

Stel een vraag