Waarom woodpaneel

2 jarig bestaan Woodpaneel: Tot 55 euro korting per paneel!

Zie producten

Klanten kiezen Woodpaneel

Advies op maat

Wij helpen je graag uit de brand! Met onze kennis over akupanelen kunnen we gezamenlijk de beste plek voor jouw akoestische wandpanelen bekijken! Dit kan zowel op het gebied van galm als voor het esthetische gedeelte! Onze professionals adviseren je ook graag voor het opmeten van je wand of andere zaken. Kortom, Woodpaneel staat voor je klaar!

Klantgericht

Op Maat Gemaakt

Woodpaneel biedt in tegenstelling tot andere aanbieders langere akupanelen aan. Niet alleen wordt er hierdoor een strakker eindresultaat geboden, ook ben je hier een stuk voordeliger mee uit! De akupanelen van Woodpaneel hebben een standaardafmeting van 260 x 52cm. Heb je panelen van andere afmetingen nodig? Geen probleem, Woodpaneel kan je van elk gewenst formaat voorzien!  

Snelle Levering

Wij pakken alle bestellingen zelf in en versturen deze allemaal vanuit ons magazijn in Pijnacker. Wij hebben vaste koeriersdiensten en chauffeurs die gevelbekleding altijd binnen 1 tot 2 afleveren!

Hoge Klanttevredenheid

Doordat wij kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben kunnen wij vol trots vermelden dat wij inmiddels al meer dan 6500 tevreden klanten in Nederland, Duitsland en België van onze panelen (zowel via Woodpaneel als via Buitenpaneel) hebben voorzien! Dit resulteert in een score van 4,8 op Trustpilot! Graag bieden wij jou ook onze kwaliteiten aan, wanneer horen wij van je?

Standaard Coating

In tegenstelling tot andere aanbieders worden onze akupanelen standaard twee keer gecoat! Niet alleen zorgt deze coating voor een mooie, gladde afwerking, ook zijn onze akupanelen hierdoor optimaal beschermd tegen vuil en vocht. Ook zit er een UV-coating verwerkt in de coating waar onze akoestische panelen mee zijn behandeld. Zo zijn onze akupanelen 100% beschermt tegen verkleuring en vlekken!

Kwaliteit

Wij streven ernaar onze woodpanelen van de beste kwaliteit to voorzien!

Onze Kwaliteit

Eigen Showroom

Ben je er nog niet helemaal over uit? Geen zorgen, neem een kijkje in onze showroom en ervaar onze woodpanelen met eigen ogen!

Maak een afspraak
Vraag

Stel een vraag: